Lunch

V 17

Pris 135:-

Måndag

Helstekt kotlettrad med vitlökspotatis, grönpepparsås och friterad lökringar

Nötfärslimpa med gräddsås, lingon och inlagd gurka

Dragonbräserat majskycklingbröst med skysås och ris

Pankopanerad Kummel med remouladsås och citron

Pasta carbonara style med riven ost

Veg: Sydfransk grönsaksröra med stekt tofu och ris

Elever:

Chicken nuggets med ris

Kockens val

TISDAG

Raggmunkar med stekt rimmat fläsk & lingonsylt

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt bruna bönor

Wallenbergare med potatispuré, gräddsås och gröna ärtor samt lingonsylt

Kycklingbröst med smörslungade grönsaker och mild senapsås

Fiskgratäng med sparris och potatispuré

Veg: Grönsaks lasagne med tomatsås och riven mozzarella

Elever:

Korvstroganoff med ris

Kockens val

ONSDAG

Biff a la Lindström med persiljesmör och rödvinssky

Piccata Milanese med gröna ärtor, tomatsås och ris

Afrikansk högrevsgryta smaksatt med kanel, ingefära och vitlök, cous-cous

Krämig pasta med kyckling, broccoli och ädelostsås

Smörstekt torskfilé med brynta champinjoner och kokt potatis

Veg: Quornchili med nachos och guacamole

Elever:

Kycklingbröst med gräddsås

Kockens val

TORSDAG

Ärtsoppa med fläsk eller krämig svampsoppa. Serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde

Porterstek med champinjoner, smålök och gräddsås, persiljepotatis

Friterad kyckling med het salsa och curryris

Panerad fisk med Skagendip och citron

Italienska stora köttbullar med tomat och basilikasås, ris

Veg: Rotgrönsakråraka med lingonsylt

Elever:

Nötfärsbiffar med klyftpotatis

Kockens val

FREDAG

Pljeskavica med ajvar, bearnaisesås, rödlök, gräddfil och röstipotatis

Panerad fläskschnitzel med rödvinssky och råstekt potatis

Kalvfärsbiffar med grönpepparsås och frästa haricots vertes

Pasta penne med calamares, räkor och paprika

Örthalstrad kummelfilé med kapris och ägg majonäs

Veg: Pankofriterad rotselleribiff med karibisk salsa och ris

Elever:

Stekt fisk med kall sås

Kockens val

Med reservation för ändring av menyn

Varmt välkomna önskar

personalen

​BUFFÉ: 135:-​

Vi serverar lunch mellan kl 09.00–14.00

På buffén finns det varje dag, kött, vegetariskt, fisk med mera

Köp 10 lunchkuponger

1200:-

SALLADER

Caesar

Kryddstekt kyckling, romansallad, krutonger, bacon samt parmesan

135:-​​

Räkor Eller Lax

mixsallad, champinjoner, gurka, tomat, avokado, paprika, ägg och syrad lök

135:-​​

Grekisk

​fetaost, mixsallad, kalamataoliver, mamutholiver, paprika, tomat, gurka, rödlök 

135:-​​

Halloumi

Mixsallad, gurka, tomat, paprika, lök, hummus & melon

135:-​​

Restaurang Parabolen

Org.nr:  9697201318

Rudsjöterrassen 2,
​13681 Haninge

Lillis Mob: 0704-931258

Alt. Peder: 076-2573854

Fax: 08-448 52 04